No 3.jūnija tiek pakāpeniski atjaunoti visi veselības aprūpes pakalpojumi slimnīcā

SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” informē, ka no šī gada 3.jūnija tiek pakāpeniski atjaunoti visi veselības aprūpes pakalpojumi, kas iepriekš tika ierobežoti vai apturēti saistībā ar Veselības ministraijas rīkojumu un drošības pasākumiem COVID19 infekcijas kontekstā.
Dienas stacionārā no 20.maija tika atjaunota iekšīgo un neiroloģisko slimību ārstēšana un ķirurģiskās operācijas (otolaringoloģijā, vispārējā ķirurģija, ginekoloģijā un uroloģijā), diagnostiskie izmeklējumi (kolonoskopija), kas veicami lokālā, intravenozā vai spinālā anestēzijā. 

No 3.jūnija tiek atjaunotas pārējās dienas stacionāra un plānveida ķirurģiskās operācijas, kas veicamas vispārējā anestēzijā.

Joprojām paliek spēkā prasība par COVID19 infekcijas testa veikšanu pirms plānveida ķirurģiskās operācijas vai invazīvās procedūras (endoskopija) ne vēlāk kā 48 stundas pirms pakalpojuma saņemšanas. Esošais regulējums nodrošina, ka nosūtījumu testa veikšanai var izsniegt gan ģimenes ārsts, gan speciālists – izmantojot e-veselības portālu.
Aktuālā informācija par veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas kārtību pieejama Jēkabpils reģionālās slimnīcas mājaslapā www.jrslimnica.lv un https://www.facebook.com/jrslimnica/.
 

Margarita Meļņikova
SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca" valdes priekšsēdētāja