Jēkabpilī viesojas Latvijas Basketbola savienības vadība

Trešdien, 10.jūnijā, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps Jēkabpilī uzņēma Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidentu Raimondu Vējoni, ģenerālsekretāru Edgaru Šnepu un Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta ekspertu Kasparu Ciprusu.

Ar viesiem tikās arī Jēkabpils basketbola kluba “BK Jēkabpils” prezidents Leonīds Salcevičs un Sporta centra direktors Juris Bobrovs.

Vizītes laikā tika apmeklēts Jēkabpils Valsts ģimnāzijas stadions, viesi tika iepazīstināti ar topošās Multifunkcionālās sporta halles būvniecības gaitu un attīstības plāniem, savukārt pie sarunu galda tika pārrunāti jautājumi par basketbola attīstību Jēkabpilī un Latvijā.

“Varam justies droši – basketbols Jēkabpilī ir un būs! Tāpat kā līdz šim, turpināsim aktīvi strādāt, lai trenētu jauno basketbolistu paaudzi, kas nesīs Jēkabpils un Latvijas vārdu pasaulē. Varu arī droši teikt, ka nākamajā sezonā “BK Jēkabpils”  spēlēs Latvijas Basketbola līgā, bet vēl nezinām 1. vai 2. divīzijā, ” tā A.Kraps.

Informāciju sagatavoja:
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa