Izaicinājums – Jēkabpils 350. jubilejā sakrāj 350 km un saņem ekskluzīvu svētku medaļu

Godinot Jēkabpils pilsētu 350. dzimšanas dienā, Jēkabpils sporta centrs piedāvā vienreizēju iespēju svinēt svētkus kustībā un savā īpašumā iegūt ekskluzīvu jubilejas medaļu. Lai to saņemtu, ir jāpieņem izaicinājums skrienot, ejot vai braucot ar velosipēdu, sakrāt 350 km. Individuālie dalībnieki kilometrus krāj individuāli, savukārt, ģimenes un organizācijas to dara kopīgiem spēkiem, no pieteikšanās brīža līdz 2020.gada 27.augustam.

Kilometru uzskaite jāveic katram dalībniekam kāda no sporta aplikācijām (piemēram, “Endomondo”).
Izaicinājums sākas 11. jūnijā, tam jāpiesakās līdz 11. jūlijam - https://forms.gle/ysjPCymmzhZB71c4A, bet atskaites forma jāaizpilda līdz 27. augustam - https://forms.gle/ERqe1HJHubbz9hTD8. 

Medaļas visiem tiem, kas pieveiks izaicinājumu (ģimenes un organizācijas saņem vienu kopīgu medaļu), tiks pasniegtas Sporta svētku laikā 2020. gada 29. augustā Jēkabpils Mežaparkā. 

Aicinām svinēt Jēkabpils svētkus kustībā un dalīties ar savu aktivitāšu fotogrāfijām sociālajos tīklos, atzīmējot ierakstā @Jēkabpils sporta centrs un lietojot #Jēkabpils350km un #Jēkabpils350. Foto varat sūtīt arī uz e-pastu jekabpilssc@inbox.lv. Interesantāko un iedvesmojošāko ierakstu autorus apbalvosim ar brīvbiļetēm slidošanai jaunajā Jēkabpils ledus hallē. 

Vairāk informācijas izaicinājuma nolikumā - https://jekabpilssc.lv/sacensibas/nolikumi

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
Jēkabpils sporta centra
vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste