Pašvaldības nedēļas plāns 13.07. - 19.07.2020

13. jūlijā
plkst.11.00, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps kopā ar SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētāju Guntaru Leitānu, masu mediju pārstāvjiem apmeklēs dzīvnieku patversmi, lai iepazītos ar tās esošo stāvokli.

15. jūlijā
Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps svinīgajā sarīkojumā, kas veltīts Jēkabpils pilsētas 350.dibināšanas gadadienai, Inesei Berķei pasniegs apbalvojumu “Gada jēkabpilietis”. Inese Berķe apbalvojumu saņems par ieguldījumu Krustpils pils un Jēkabpils Vēstures muzeja attīstībā un renovācijā. Saistībā ar valstī noteiktajiem ierobežojumiem pasākums paredzēts lūgtajiem viesiem.

16. jūlijā
plkst. 10.00, Jēkabpils pilsētas pašvaldībā, Brīvības ielā 120, notiks Finanšu komiteja

plkst. 16:00 Jēkabpils jaunajā Pump truck velotrasē Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola atklās akciju "Iegriezt pasauli kopā!". To organizē Izglītības iniciatīvu centrs, sadarbībā ar Jēkabpils Bērnu un jauniešu centru. Iedvesmojošie stendi  tapuši projekta "Bridge 47" ietvaros, ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības atbalstu.

Kultūras aktivitātes

15. jūlijā muzikālo balkoniņu ieskandinās Krustpils kultūras nama jauktais koris “Noskaņa”. Varam teikt, ka koncerts būs citādāks formas ziņā, ne tāds, kā iedomājāties pirmajā brīdī. Būs negaidīti pārsteigumi – gan atraktīvi kora dalībnieku dueti, trio, kā arī brīnišķīgi solo iznācieni un pārsteigumi. Esam pārliecināti – būs skaisti! Nāc, atpūties nedēļas vidū un uzlādējies atlikušajai nedēļai! 
Pasākums bez ieejas maksas.

Atceries, ka vēl joprojām saudzējam un sargājam sevi – vietas iekārtosim tā, lai ērti un droši būtu ikvienam apmeklētājam. Bet aicinām apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un, ja jūtat, ka tas nav atbilstošs pasākuma apmeklēšanai, lūdzam palikt mājās un apmeklēt nākošo plānoto koncertu. Aicinām ievērot arī personu fiziskās distancēšanās noteikumus, nedrūzmēties pie ieejas.

Jūlija vidū, no 15. līdz 17. jūlijam, ik vakaru plkst. 22.30 Kino Placī demonstrēsim romantisku komēdiju “Es, tu, viņš, viņa”. Romantiska un nedaudz dramatiska komēdija par pāri, kurš pēc 10 gadiem laulībā nolemj šķirties, taču tiesa piešķir pārim mēnesi izlīgumam.
Biļetes Jēkabpils Tautas nama kasē, Kino Placī. Biļetes cena 3 €. Vietu skaits ierobežots!

Bibliotēkās
No 6. līdz 17. jūlijam Jēkabpils pilsētas bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā būs iespējams piedalīties vasaras spēlē “Jēkabpils – labo pārmaiņu pilsēta”. Gads nomaina gadu un nu jau Jēkabpilij 350! Pilsēta nemitīgi aug un mainās. Mums grūti aptvert visas pārmaiņas 350 gados – tad jādodas uz muzeju, bet pēdējo desmitgažu izmaiņas varam novērtēt! Spēlē minēsim attēlu mīklas un meklēsim internetā interesantus faktus par Jēkabpili.

16. jūlijā plkst. 16.30 Jēkabpils Bibliotēkā notiks pagalma spēles “Oki doki! jeb Kad mēs augām”. Iedvesmojoties no Dzintara Tilaka grāmatas, jūlija ceturtdienas aicinām bērnus kopā ar vecākiem vai vecvecākiem nākt ciemos pie mums  Gaidīsim jūs Rīgas ielā 212, šis četras ceturtdienas, pagalmā pie Jēkabpils Galvenās bibliotēkas, ja līs lietus – uzspēlēsim Bērnu nodaļas lasītavā.
Vairāk info: Jēkabpils Kultūras pārvaldes mājas lapā: www.jkp.lv

Par citiem plānotajiem pasākumiem vairāk lasiet :

Jēkabpils Kultūras pārvaldes mājas lapā: www.jkp.lv;
Jēkabpils Sporta centrs mājas lapā: www.jekabpilssc.lv;
Jēkabpils Vēstures muzeja mājas lapā: www.jekabpilsmuzejs.lv.

Informāciju apkopojusi un sagatavojusi:
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa