Jēkabpils Sporta skolas aktualitātes

Vasaras spēlēs jaunākie volejbolisti turpina paturēt līderpozīcijas 

Jau trešais Vasaras spēļu posms, kurš 5.augustā notika Valgundē, apliecina, ka mazie volejbolisti ir ne tikai ‘’vezumu gāzēji’’, bet arī nopietns pieteikums 4.posmam, kas 11.augustā risināsies Līvbērzē.  U-11 vecuma grupā trešo reizi pēc kārtas 1.vietas ieguvēji ir trenera Aivja Kokina audzēkņi Ernests Grudinskis, Kristofers Kotovičs, Kristers Elksnis un Daniels Bajārietis! Komanda ‘’Jēkabpils2’’ demonstrēja izaugsmi, salīdzinot ar pirmajām divām spēlēm, un izcīnīja 5.vietu, atstājot ‘’Jēkabpils1’’ volejbolistus 6.vietā. 
Arī U-13 grupas komanda ‘’Skarbie’’ demonstrēja savu cīņassparu, otro reizi izcīnot 1.vietu- līderu komandas spēlētāji trenera Gunta Grigaļa vadībā ir Rihards Stivriņš, Mārtiņš Deins Stepka, Tomass Ločmelis, Rihards Mežaraups un Arvis Prokopenko! Komandai ‘’Rokijs’’ šoreiz bija jāpaliek ārpus stiprāko trijnieka, ieņemot 4.vietu. 

Foto: Raivis Obrumans 
 
 
Vieglatlēti piedalās čempionātos Ogrē 

Ogre 4. un 5. augustā uzņēma Latvijas vieglatlētus, lai noskaidrotu čempionus vieglatlētikas daudzcīņā U-16, U-18 un U-20 grupās, kā arī lai veicinātu sportistu rezultātu izaugsmi, piedaloties Ogres novada atklātajā čempionātā pieaugušo grupā. Neskatoties uz mūsu sportistu nogurumu, ņemot vērā sacensību un treniņu intensīvo režīmu, rezultāti sacensībās ir ļoti labi. 
Latvijas čempionātā daudzcīņās Dagmārai Midzenei un Rēzijai Vītolai divu dienu spēku pārbaude notika septiņcīņā- 100 metru barjerskrējienā, augstlēkšanā, lodes grūšanā, 200 metru skrējienā, tāllēkšanā, šķēpa mešanā un 800 metru skrējienā. Rezultātā Dagmārai 6.vieta ar iegūtiem 3842 punktiem (uzvarot 800 m skrējienā un uzrādot otro labāko rezultātu augstlēkšanā), savukārt Rēzijai 14.vieta un 2797 punkti. 
Ogres novada atklātais čempionāts atnesa 1.vietu Edvartam Eglītim augstlēkšanā (1,90m), 2.vietu Ievai Ivanovai (200m, 25,87s) un Lāsmai Zemītei (tāllēkšana, 5,69m), kurai arī 3.vieta 200 metru skrējienā (25,96s).  
Vasaras sacensību sezona turpinās! 

Ilona Žurila
Jēkabpils Sporta skolas
izglītības metodiķe