Pabeigti būvdarbi skeitparka un āra trenažieru laukumā

Uzņēmums SIA “Jēkabpils pakalpojumi” informē, ka jūlija beigās pabeigti āra trenažieru un vingrošanas laukuma, kā arī blakus esošā skeitparka laukuma būvdarbi Filozofu ielā 15, Jēkabpilī.  

Projekta ietvaros tika paplašināta aktīvās atpūtas zonas teritorija iepretim pērn atklātajai Pump Track velotrasei, sniedzot jauniešiem plašākas sporta un brīvā laika pavadīšanas iespējas. Darbu ietvaros  tika veikti pamata sagatavošanas darbi visā objektā esošajā teritorijā, izveidotas bruģakmens seguma gājēju taciņas, ieklāts specializēts gumijas segums trenažieru un vingrošanas laukumā, kā arī uzstādīti 3 dažāda veida vingrošanas elementi un pieci trenažieri, kuri paredzēti cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Blakus esošajā skeitparka laukumā ieklāts asfalta segums un objekts ir pilnībā sagatavots konstrukciju un rampu uzstādīšanai. Labiekārtota arī aktīvās atpūtas laukumiem piegulošā teritorija, - uzstādīti septiņi betona augu konteineri ar apstādījumiem, soliņi, atkritumu urnas un veikti apzaļumošanas darbi.   

Darbu kopējās izmaksas skeitparka laukuma izbūvei ir 63 tūkstoši eiro ar PVN, savukārt vingrošanas laukumam – 42 tūkstoši eiro ar PVN. Līgumā paredzētais darbu izpildes termiņš - 2020.gada 31.jūlijs.

Informāciju sagatavoja:
Santa Kūlīte
SIA “Jēkabpils pakalpojumi”
sabiedrisko attiecību speciāliste