Latvijas Jaunatnes čempionāta futbola spēļu rezultāti nedēļas griezumā 

Latvijas Jaunatnes čempionāta ietvaros arvien intensīvākas spēles notiek Jēkabpils Sporta skolas futbola komandām- zaudējumus atzina mūsu Attīstības grupas U-14 komanda 21.septembrī mājas spēlē pret ‘’Balvu SC’’ (rez.1:8; Andrejs Gribs), U-13 komanda 25.septembrī ar 1:6 piekāpās ‘’FK Veina’’ spēlētājiem, bet Meistarības grupas U-18 komanda 24.septembrī ar rezultātu 0:4 atzina ‘’FK Dinamo/SK Babīte’’ futbolistu meistarību.  Svarīga uzvara, kas tika iegūta ļoti dinamiskā spēlē, ir mūsu C apakšgrupas U-15 grupas komandai 22.septembrī pret ‘’Futbola Parks Academy/Carnikavas novada pašvaldība’’ (2:1; Valentīns Basihins un Rinārs Krušāns). Ar šo komandu priekšā vēl viena cīņa, kas Rīgā norisināsies 29.septembrī, un tā solās būt vēl emocionālāka, ņemot vērā abu komandu futbolistu apņēmību iekļūt finālā, tāpēc šeit vairs nav vietas apcerībai par iespējamo spēles scenārija gaitu, bet tikai visu iespēju realizēšanai.  Novēlam mūsu puišiem uzvaru, jo šī čempionāta gaita parādīja, ka viņi ir pelnījuši iekļūt finālspēlēs starp stiprākajiem. 
 
Basketbolisti Latvijas Jaunatnes basketbola līgā 

26.septembrī Jēkabpils Sporta namā tika uzņemtas ‘’BJBS Rīga/DSN2’’ divu vecuma grupu komandas. Laukumā trenera Artūra Elksnīša vadībā U-15 grupas rīdziniekiem pretī stājās ‘’Jēkabpils’’ komandas spēlētāji, kas ar 61:57 piespieda pretiniekiem atzīt mūsu komandas pārākumu (Kristaps Zalāns-29p., Mārcis Jānis Krūmiņš-22REB), savukārt apvienotā ‘’Jēkabpils/Līvāni’’ U-16 grupas komanda pār viesiem izcīnīja uzvaru ar rezultātu 74:58 (Kārlis Būka 14REB). 
LJBL spēles U-12 vecuma grupas ‘’Jēkabpils’’ komandai nedēļas nogalē atnesa trīs zaudējumus- pret Rugājiem 30:45, pret Madonas komandu 36:52 un 22:35 pret Gulbenes basketbolistiem. ‘’Ar cīņassparu komandai viss bija kārtībā, vairāk piestrādāsim pie katra spēlētāja individuālās meistarības un tad arī būs godam nopelnītas uzvaras…’’- trenera Arta Izotova pēcspēļu komentārs. 

Volejbolisti no Cēsu turnīra atgriežas ar uzvarām 

Astotais volejbola turnīrs ‘’Cēsu kauss-2020’’ 26.septembrī pie sevis uzņēma divas Jēkabpils Sporta skolas volejbola komandas.  U-17 grupā kopā piedalījās četras komandas, spēles notika pēc formāta- 3 seti neatkarīgi no rezultāta, cik setus uzvar, tik punkti tiek iegūti. Treneris Raivis Obrumans- ‘’Pirmā spēle puišiem bija pret Tukumu, droša uzvara (3:0). Spēlē pret ‘’Minusas VS’’ iesākums pavisam slikts (0:8), bet tiek uzvarēts pirmais sets, otrajā atzīstam pretinieku pārākumu, savukārt trešais un izšķirošais sets aizrit jau mūsu zīmē, seko uzvara 2:1. Pēdējā spēle bija pret mājiniekiem- ar nelieliem kritumiem, bet tomēr droša uzvara 3:0 un mūsu uzvara U-17 vecuma grupā visā turnīrā! Komandas sastāvā spēlēja Ernests Krakops (arī turnīra labākais spēlētājs komandā), Linards Seglērs, Kristers Landzāns, Raivis Gutāns, Rihards Podāns, Matīss Fonabergs, Rinalds Kalniņš un Endijs Soldāns.’’ 
Otra bija apvienotā ‘’Jēkabpils/Aizkraukle’’ komanda, kas startēja U-15 piecu komandu konkurencē trenera Gunta Grigaļa vadībā. Komandai pārliecinošs sniegums- ar 2:0 uzvarētas tika divas cēsinieku komandas, kā arī Valkas un Minusas volejbola skolu volejbolisti. Finālā uz laukuma pretī stājās ‘’Cēsu PSS/Siguldas VĢ’’, kas ar 2:1 tika uzveikti un rezultātā arī mūsu U15 komandai 1.vieta turnīra kopvērtējumā! 
(Foto no sportistu personīgā arhīva) 
 
Informāciju sagatavoja Ilona Žurila, Jēkabpils Sporta skolas metodiķe