Jēkabpilī uzsākta ielu kaisīšana un sniega tīrīšana

Jēkabpils pilsētas teritorijas apsaimniekotājs un ielu uzturētājs SIA “Jēkabpils pakalpojumi” informē - ņemot vērā zemo gaisa temperatūru un intensīvo snigšanu, šodien, 30.novembrī, ir uzsākti ielu un ietvju kaisīšanas, kā arī sniega tīrīšanas darbi visā pilsētas teritorijā. Darbi tika uzsākti agri no rīta un turpinās visas dienas garumā.

Ielu braucamās daļas kaisīšanas un tīrīšanas darbi tiek organizēti atbilstoši prioritārajām klasēm, sākot ar galvenajām jeb A klases ielām, pa kurām ir intensīvākā satiksmes plūsma un pa kurām kursē sabiedriskais transports, kā arī izglītības iestādēm piegulošās ielas.

Ievērojam arī to, ka šosezon, ņemot vērā pilsētā notiekošos ielu remontdarbus un sekojot līdzi novirzītajai satiksmes plūsmai, attiecīgi ir mainījusies arī atsevišķu ielu prioritāte.

Atgādinām, ka privātīpašumiem piegulošās ietves jātīra privātīpašniekiem, kā arī par daļu pilsētas teritorijas atbild namu pārvalde, vēl par daļu – “Latvijas Autoceļu uzturētājs”.

SIA ‘’Jēkabpils pakalpojumi” aicina visus satiksmes dalībniekus, kā arī gājējus būt uzmanīgiem ziemas sezonā. Mēs strādājam iedzīvotāju drošībai un komfortam, taču nespējam novērst visus bīstamos apstākļus.

Informāciju sagatavoja:
Santa Kūlīte
SIA “Jēkabpils pakalpojumi”
sabiedrisko attiecību speciāliste