Kameršļūkšanas trase un distanču slēpju noma ziemā strādā bez brīvdienām

Kamēr vien Jēkabpils Mežaparkā valda ziema un sniegs, kameršļūkšanas trase un distanču slēpju noma darbojas bez brīvdienām. Darba dienās pakalpojumi kalna namiņā ir pieejami no plkst. 12.00 līdz 19.00, bet sestdienās, svētdienās – no plkst. 11.00 līdz 19.00.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka distanču slēpju noma uz konkrētu laika posmu ir iepriekš jārezervē, zvanot pa tālruni: 26300803. Šāda sistēma ir ieviesta, lai izvairītos no apmeklētāju pulcēšanās un neveicinātu Covid-19 izplatīšanos.

Tāpat arī kameršļūkšanas trasē turpmāk vairāk tiks pievērsta uzmanība tam, lai apmeklētāji ievērotu savstarpējo distancēšanos. To uzraudzīs un regulēs trases darbinieki. Lūgums apmeklētājiem būt saprotošiem un ievērot noteiktās prasības.

Distanču slēpju komplekta (slēpes, zābaki, nūjas) nomas izmaksas ir EUR 3/stundā, savukārt piepūšamo kameru un pacēlāja nomas maksa ir EUR 5/stundā. Skolēniem, personām ar invaliditāti, pensionāriem un daudzbērnu ģimenēm (uzrādot attiecīgā statusa apliecinošu dokumentu) tiek piemērota 50% atlaide.

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
Jēkabpils sporta centra
vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste