Aicina uz tiešsaistes semināru ģimenēm “Kā saglabāt pozitīvu skatu uz nākotni?”

Solidaritātes projekta “Darām visi kopā!” ietvaros aicinām ģimenes uz kopā būšanu tiešsaistes seminārā.

Semināru vadīs psiholoģe Zane Veinberga.

Nedaudz par semināra vadītāju  - Zane ir ne tikai psiholoģe, bet arī mamma, sieva, draugs un meita. Tāpat kā visi, arī Zane ikdienā "žonglē" ar visiem pienākumiem, lomām, paveicamajiem un nepaveicamajiem darbiem. Paralēli ikdienas dzīvei, Zane seko līdzi atziņām psiholoģijas jomā, lai tās varētu apkopot un pastāstīt par tām citiem savos semināros.

Šis tiešsaistes seminārs būs kodolīgs ideju apkopojums par to, kā saglabāt pozitīvu skatu uz esošo situāciju un nākotni. Tiks aplūkotas tādas tēmas kā optimisms, dzīvesspēks jeb elastīgums, spēja pielāgoties, kā arī citas tēmas, kas palīdzēs labāk saprast sevi šī brīža situācijā. Zane pievienos arī konkrētus uzdevumus, kurus pildot ikdienā var veicināt optimismu un pozitīvu skatījumu!

Seminārs notiks 26. janvārī plkst. 17:00- 19:00, ZOOM platformā

Pieteikšanās: https://forms.gle/Fp2scY1gFM2bpZnS7

Pasākuma links tiks izsūtīts neilgi pirms pasākuma

Projekts “Darām visi kopā!” tiek finansēts ar Eiropas Komisijas Eiropas Solidaritātes korpusa, kuru Latvijā administrē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, atbalstu. Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Eiropas Komisija nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

Projekta “Darām visi kopā!” komanda