Uz laiku par SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes locekli ievēlēta Anita Moskovska

25.janvārī notika Jēkabpils pilsētas pašvaldības preses konference, kurā piedalījās Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola un pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis.

G. Gogulis informēja, ka šodien pēcpusdienā pašvaldībā elektroniski saņemti divi Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) lēmumi par drošības līdzekļu piemērošanu. 

Galvenais, kas tika noteikts lēmumos -  domes priekšsēdētājām noteikts aizliegums ieņemt Jēkabpils pilsētas pašvaldības priekšsēdētaja amatu, savukārt otrā lēmumā noteikts, ka arī SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētajām ir aizliegums ieņemt amatu.

Pašvaldības izpilddirektors G. Gogulis informēja, lai nodrošinātu SIA “Jēkabpils pakalpojumi” darbību, uz laiku par valdes locekli ievēlēta Anita Moskovska.

A.Moskovska jau ilgstoši strādā Jēkabpils pilsētas pašvaldībā un viņas līdzšinējā pieredze ir pietiekama, lai profesionāli un kompetenti vadītu uzņēmumu. A,. Moskovska ir ilgstoši vadījusi vienu no sarežģītākajām nodaļām, kuras pārziņā ir gan dokumentu pārvaldības jautājumi, gan pašvaldības kvalitātes vadības sistēma, gan personāla vadība, gan arī saimniecisku jautājumu risināšana. 

Preses konferences noslēgumā domes priekšsēdētājs vietniece Kristīne Ozola apstiprināja, ka darbs pašvaldībā turpinās un šonedēļ tiek plānotas visas iepriekš noteiktās sēdes.

Informāciju sagatavoja:
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa