Pašvaldības nedēļas plāns 22.02.-28.02.

22.februārī
domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola attālināti, tiešsaistē, piedalīsies vebinārā par Eiropas struktūrfondu un investīciju fondu finansēšanas iespējām bibliotēkām 2021.–2027. gadā.

23.februārī
domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola attālināti, tiešsaistē, piedalīsies Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas organizētajā informatīvajā pasākumā “Viedās pašvaldības – iespējas un izaicinājumi”. Pasākuma mērķis ir iepazīstināt pašvaldības, uzņēmējus, zinātniekus un citus interesentus par jaunā Eiropas Savienības fondu plānošanas perioda aktivitāti “Viedās pašvaldības”, kā arī iedvesmot potenciālos projektu iesniedzējus jaunām un inovatīvām idejām.

25.februārī
plkst.9.00 (attālināti Zoom platformā) notiks Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas sēde;

plkst.10:00 (attālināti Zoom platformā) Attīstības un tautsaimniecības komitejas sēde;

plkst.13.00 (attālināti Zoom platformā) notiks Domes sēde.

26.februārī
plkst.09:00 (attālināti) notiks Apvienojamo pašvaldību finanšu komisijas sēde.

Šonedēļ, līdz 1.martam
Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina nevalstiskās organizācijas (NVO) iesniegt pieteikumus NVO projektu konkursam. Projekti jāiesniedz līdz š.g. 1.martam plkst.17.00 Vienas pieturas aģentūrā, Brīvības ielā 120, Jēkabpilī vai sūtot elektroniski uz e-pastu pasts@jekabpils.lv normatīvajos aktos par elektronisko dokumentu noformēšanu noteiktajā kārtībā. Ar pilnu nolikuma tekstu var iepazīties pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv, sadaļā Pašvaldība, Dokumenti, Nolikumi, meklējot dokumentu “Nolikums par kārtību, kādā nevalstiskās organizācijas iesniedz projektus konkursam”.

Vairāk par pašvaldības aktualitātēm skatīt: www.jekabpils.lv

Par citiem notikumiem vairāk lasiet :

Jēkabpils Kultūras pārvaldes mājas lapā: www.jkp.lv;
Jēkabpils Sporta centrs mājas lapā: www.jekabpilssc.lv;
Jēkabpils Vēstures muzeja mājas lapā: www.jekabpilsmuzejs.lv.

Informāciju apkopojusi un sagatavojusi:
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa