Jēkabpils Bērnu un jauniešu centrs izsludina radošo darbu konkursu "Lieldienu raibumi"

Jēkabpils Bērnu un jauniešu centrs aicina ikvienu Jēkabpils pirmsskolas, vispārējās un interešu izglītības audzēkni piedalīties mūsu pilsētas rotāšanā un ar savu radošo izdomu radīt darbu par Lieldienu tēmu.  Fantazē un atklāj savas domas par Lieldienu gaidīšanu un svinēšanu! Ne tikai tradicionālā olu krāsošana, kaulēšanās, šūpošanās, Lieldienu zaķa izdarības, bet arī dabas atmoda, putnu dziesmas, pūpolu pušķi, saules aplis, strautu čalas un pali ir tas, kas saistās ar pavasara svētkiem.

Zīmē, glezno, radi savu mākslas darbu uz A3 vai A4 formāta lapas (horizontālā veidā), izmantojot jebkuru tehniku. Lapas otrajā pusē norādi vārdu un uzvārdu, vecumu un darba nosaukumu.

Darbus līdz 15.martam (ieskaitot) aicinām iesniegt Bērnu un jauniešu centrā (Brīvības iela 258), katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 17.00. Ierodoties lūdzam ievērot valstī noteiktos ierobežojumus un sekot norādēm. Ieeja no pagalma puses.

Digitalizētas darbu kopijas Lieldienu laikā tiks izvietotas Jēkabpils pilsētvidē, priecējot gan pilsētas iedzīvotājus, gan viesus.

Visus iesniegtos darbus no 1.aprīļa varēs apskatīt arī BJC Facebook lapā, Lieldienu zaķa izveidotajā video.

Darbiņus atpakaļ paņemt varēs pēc Lieldienām, Bērnu un jauniešu centrā - no 6. līdz 9. aprīlim.

Ikviens dalībnieks saņems saldu dāvaniņu no Lieldienu zaķa.

Dabas atmoda liek sarosīties. Iesaisties arī TU – pavasara gaidīšanas svētkos savā pilsētā!

Esi aktīvs, radošs un piedalies!

Tālrunis papildu informācijai: 26013153

Piedaloties, dalībnieku likumiskie pārstāvji (vecāki) izsaka savu piekrišanu publicēt digitalizētas darbu kopijas un darba autora vārdu, uzvārdu BJC tīmekļa vietnē un sociālajā tīklā Facebook, kā arī izvietot pilsētvidē.