Jēkabpils vakcinācijas centrā būs senioru stunda

No 10.maija, Latvijas vakcinācijas centros tiek ieviesta senioru stunda, kad no plkst.9 līdz 10 seniori varēs vakcinēties pēc “brīvās rindas” principa, bez iepriekšēja pieraksta.

Jēkabpilī liela mēroga vakcinācijas centrs šonedēļ būs atvērts 11., 12., un 13.maijā, bet nākošnedēļ – 18., 19., 20. un 21.maijā. Šajās dienās no pl.9 līdz 10, ikviens seniors bez iepriekšēja pieraksta var ierasties uz vakcināciju pret Covid-19.

Par tālāko Jēkabpils liela mēroga vakcinācijas centra darba laiku tiks paziņots atsevišķi. Katru darba dienu strādā arī vakcinācijas kabinets Jēkabpils reģionālās slimnīcas ambulatorajā daļā (poliklīnikā), taču uz vakcināciju šeit ir jāveic pieraksts iepriekš, zvanot uz tālr.nr. 62102798.

Atgādinām, ka kopš 3.maija ir iespēja vakcinēties ir ikvienam Latvijas iedzīvotājam.Pieteikties vakcinācijai pret Covid-19 Jēkabpils vakcinācijas centrā var šādos veidos:

  • Jēkabpils reģionālās slimnīcas mājas lapā jrslimnica.lv, sadaļā “e-pieraksts”;
  • Vai vietnē manavakcina.lv vai tālr. 8989.

Abās minētajās vietnēs jāizvēlas konkrēts vakcinācijas laiks (piesakoties manavakcina.lv jāizvēlas arī vakcinācijas vieta, bet piesakoties caur slimnīcas mājas lapu, jūs pieteiksieties uz vakcināciju tieši Jēkabpils vakcinācijas centrā (sporta hallē)).

Lāsma Vindule
SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca"
Sabiedrisko attiecību speciāliste