Pašvaldības nedēļas plāns 10.05.-16.05.

11.maijā
plkst. 14.30 (attālināti, ZOOM platformā ) domes vadība un deputāti, kā arī masu mediji aicināti attālināti piedalīties tikšanās reizē ar Eiropas kultūras galvaspilsētas pieteikuma sagatavošanas darba grupas vadītāju Jēkabpilī Līvu Rūlieti un režisoru Kārli Anitēnu.

13.maijā
plkst.10:00 (attālināti) notiks Finanšu komisijas sēde;

plkst.11.00 (attālināti) notiks Ārkārtas domes sēde.

Līdz šī gada 20. maijam publiskai apspriedei tiek nodota Jēkabpils pilsētas kultūras attīstības stratēģija 2021.-2027.gadam.
Jēkabpils Kultūras pārvalde aicina sabiedrības pārstāvjus piedalīties Jēkabpils pilsētas kultūras attīstības stratēģijas publiskajā apspriešanā, sniedzot savus viedokļus un/vai priekšlikumus, rakstot uz jkp@jekabpils.lv.
Ar Jēkabpils pilsētas kultūras attīstības stratēģiju iespējams iepazīties mājas lapā www.jkp.lv

Informācijai!
Šonedēļ domes vadība individuāli pasniedz Goda rakstus un Atzinības rakstus apbalvojumu saņēmējiem, kuriem apbalvojumi piešķirti ar Apbalvojumu piešķiršanas komisijas 20.10.2020.lēmumu. Ar apbalvojumu saņēmējiem sazināsimies personīgi, vienojoties par pasniegšanas vietu un laiku !

Par saziņu ar Jēkabpils pilsētas pašvaldību! 

Informējam, Jēkabpils pilsētas pašvaldība klientu apkalpošanu Brīvības ielā 120, Jaunā ielā 31C, Brīvības ielā 45 un Brīvības ielā 118 nodrošina tikai attālināti.

Visi pašvaldības darbinieki, izņemot Pašvaldības policiju, Dzimtsarakstu nodaļu, iepirkumu komisijas sekretāru (vai darbinieku, kurš to aizvieto) un klientu apkalpošanas speciālistu darbu veic attālināti.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūras speciālisti no iedzīvotājiem pieņem mutiskus iesniegumus, izmantojot tālruni 65236777 vai bezmaksas informatīvo tālruni 80205008. Vienas pieturas aģentūras e-pasts - pasts@jekabpils.lv.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības ēkā, Brīvības ielā 120, ir nodrošināta dokumentu pieņemšanas kaste, kur var atstāt sūtījumus un citu personu iesniegumus.

Dzimtsarakstu nodaļa pakalpojumus sniedz tikai pēc iepriekšējā pieraksta pa tālruni 65236126, 29263697 vai e-pastu kristine.gumbele@jekabpils.lv.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas operatīvais diennakts tālrunis 65283888.

Arī pašvaldības iestādes iesniegumus no iedzīvotājiem pieņem mutiski.

Kultūras ziņas

No 3. maija apmeklētājiem atvērta Jēkabpils Vēstures muzeja Brīvdabas nodaļas “Sēļu sēta” teritorija. Atbilstoši šī brīža nosacījumiem eksponātēkas ir slēgtas. “Sēļu sēta” atrodas Jēkabpils pilsētas centrā, Filozofu ielā 6. Šobrīd, saistībā ar Amatu mājas celtniecības darbiem, ieeja muzejā ir no Dambja ielas. “Sēļu sēta” atvērta septiņas dienas nedēļā, darba dienās no plkst. 9:00 līdz 18:00 un brīvdienās no plkst. 10:00 līdz 17:00. Ņemot vērā epidemioloģiskās drošības pasākumus Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, “Sēļu sēta” ir atvērta individuālajiem apmeklētājiem un apmeklētājiem no vienas mājsaimniecības. Apmeklētājus aicinām ievērot 2 metru distanci!

Sporta ziņas

No 11. līdz 17. maijam Jēkabpils Mežaparkā ikviens var doties Olimpiskajā pastaigā! Olimpiskā mēneša ietvaros Jēkabpils Mežaparkā no 11. līdz 17. maijam ikvienam interesentam ir iespēja doties aptuveni 4 km garā Olimpiskajā pastaigā ar uzdevumiem, ko organizē Jēkabpils sporta centrs. Dodies aizraujošā piedzīvojumā, pārbaudi savas zināšanas un piedalies balvu izlozē! Spēles sākas sākums Mežaparkā pie meža namiņa. Lai tajā piedalītos, izmantojot QR kodu lasītāju, būs jāseko norādēm un jāatbild uz 12 jautājumiem.  Vairāk informācijas meklē Jēkabpils Sporta centrs mājas lapā www.jekabpilssc.lv

Par citiem notikumiem vairāk lasiet :
Jēkabpils Kultūras pārvaldes mājas lapā: www.jkp.lv;
Jēkabpils Sporta centrs mājas lapā: www.jekabpilssc.lv;
Jēkabpils Vēstures muzeja mājas lapā: www.jekabpilsmuzejs.lv.

Vairāk par pašvaldības aktualitātēm skatīt: www.jekabpils.lv 

Informāciju apkopojusi un sagatavojusi:
Jēkabpils pilsētas pašvaldības 
Sabiedrisko attiecību nodaļa