Norisinājies biznesa ideju līdzfinansēšanas konkurss ‘’Solis augšup’’

Jau otro gadu norisinājies Reģionālā biznesa un tūrisma attīstības biedrības "Jēkabpils rezidence’" rīkotais biznesa ideju līdzfinansēšanas konkurss ‘’Solis augšup’’. Konkursa īstenošanai piešķirtais finansējums bija 15000 EUR apmērā. Maksimāli pieļaujamais finansējuma apmērs vienam projektam 3000 EUR.Konkursā tika iesniegti desmit projekti, kurus izvērtēja vērtēšanas komisija. Vairāki pieteikumi tika noraidīti dokumentu atbilstības vērtēšanas posmā. Pārējie pretendenti 21.aprīlī prezentēja savus iesniegtos projektus vērtēšanas komisijai. Šī gada apstākļiem kā ierasts- dalībniekiem savas idejas bija jāprezentē virtuālā vidē. Arī šogad idejas bija ļoti dažādas - ražošanas procesu optimizēšana, pamatlīdzekļu iegāde, telpu aprīkošana un tūrisma pakalpojumu pilnveidošana. Uzklausot pretendentus, izvērtējot visas idejas komisija lēma piešķirt finansējumu sešiem projektiem, kuri ieguva augstākos vērtēšanas punktus:

· SIA ‘’Drukas nams’’ – Iekārtu iegāde, jaudas palielināšanai 2000 Eur;

· Brigita Gaspere (biznesa uzsācējs) – Iekārtas ražošanai 2900 Eur;

· SIA ‘’Klētnīca’’ – Iekārtu iegāde 2700 Eur;

· SIA ‘’Roveiks’’ – Tūrisma inventāra iegāde 3000 Eur;

· SIA ‘’Lauvas tēja’’ – Iekārtu iegāde 2500 Eur;

· SDV Gunārs Lankovskis – Galdniecības iekārtas iegāde 1300 Eur.

Konkursa mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu biznesa attīstības projektiem, kas saistīti ar uzņēmējdarbības attīstību un jaunu darbavietu veidošanos Jēkabpils pilsētas administratīvajā teritorijā. Radīt inovatīvus,dabai draudzīgus un ar paaugstinātu pievienoto vērtību produktus un pakalpojumus, kas veicinātu esošās saimnieciskās darbības attīstību, dažādošanu un attīstītu alternatīvus ienākumu avotus.

Biedrība "Jēkabpils rezidence"  izsaka lielu pateicību visiem konkursa dalībniekiem, kuri iesniedza projektus, kā arī novēlam veiksmi savas ieceres realizēšanā!

Reģionālā biznesa un tūrisma attīstības biedrība
’Jēkabpils rezidence’’