Projektu jaunumi
kampaņa

15.10.2022. Jēkabpils mežaparkā tika organizētas orientēšanās sacensības skolēniem “Droša skola visiem un ikvienam!” projekta Nr.LLI-506 "Droša skola" ietvaros.

Kontrolpunktos dalībniekiem bija jāpilda dažādi uzdevumi ieskaitot jautājumus par drošību (tajā skaitā – satiksmes, internetā, ārpus skolas pilsētvidē, dabā utt.)

Pasākuma laikā tika sniegta iespēja dalībniekiem aizraujošā veidā apskatīt interesantus, skaistus dabas, aktīvās atpūtas, kultūrvēsturiskus un citus interesantus objektus Jēkabpils novada teritorijā un izzināt ar drošību saistītos jautājumus dažādās vidēs. Interaktīvais orientēšanās pasākums noritēja izmantojot mobilo telefonu, organizatora sagatavo maršrutu un norādītos punktus , kuros nokļūstot mobilajā telefonā parādījās jautājums/uzdevums - uz to atbildot vai izpildot uzdevumu, kartē (telefona aplikācijā) parādījās nākamais uzdevuma atrašanās punkts.

Maršruta garums bija aptuveni 5 km (pieveicams apmēram 3 stundās). 

Kopā pasākumā piedalījās 70 dalībnieku.

Pasākuma mērķis bija bērniem un jauniešiem veicināt kopības sajūtu un kopīgu interesi par aktīvu brīvā laika pavadīšanu svaigā gaisā.

 

Projekta kopējais finansējums: 452 585,72 EUR

ERAF finansējums: 384 697,86 EUR

Projektu līdzfinansē: Interreg V-A Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programma 2014. - 2020. gadam

www.latlit.eu; www.europa.eu; https://www.facebook.com/jekabpilslv/

 

Šis raksts ir sagatavots ar Eiropas Savienības finansiālo atbalstu. Par šī raksta saturu pilnībā atbild Zemgales Plānošanas reģions, un tas nekādos apstākļos nav uzskatāms par Eiropas Savienības oficiālo  nostāju.

Autors: 

Attīstības pārvalde