Pašvaldība
foto

Pirmdien, 10.janvārī

plkst.10:00 Priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars piedalīsies Attīstības pārvaldes sanāksmē par ielu, ceļu uzturēšanu un remontdarbu programmu Jēkabpils novada teritorijā.

plkst.15:00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis piedalīsies Civilās aizsardzības komisijas sēdē, kurā tiks diskutēts par aktualitātēm civilās aizsardzības un glābšanas darbu jomā, tāpat situācijas apzināšana par palu iespējamību un resursu nodrošinājumu Jēkabpils pilsētā un apkārtējā teritorijā.

Otrdien, 11.janvārī

plkst.10:00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis, priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks, kā arī sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa piedalīsies izglītības iestāžu vadītāju attālinātajā sanāksmē.

plkst.13:00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis tiksies ar senioriem Dienas centrā “Kopā būt”, kur atbildēs uz senioru jautājumiem, diskutēs par senioriem aktuālām tēmām – sabiedrisko transportu, iespējām, atlaidēm, kā arī pašvaldības darbu kopumā.

Trešdien, 12.janvārī

plkst.10:00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Sporta jautājumu apakškomitejas sēdē, kurā darba kārtībā paredzētas LPS Sporta jautājumu apakškomitejas priekšsēdētāja vēlēšanas (attālināti).

plkst.13:00 Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Veselības un sociālo jautājumu komitejas sēdē piedalīsies Jēkabpils novada domes Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa. Sēdē tiks izskatīti jautājumi par rokasgrāmatu pašvaldībām, par sociālā atbalsta sistēmu iedzīvotājiem, par darbu ar pusaudžiem, par aktualitātēm psihiskās veselības aprūpes pakalpojumu nodrošināšanā pusaudžiem, par pusaudžu resursu centra aktualitātēm un sniegtajiem pakalpojumiem.

Ceturtdien, 13.janvārī

plkst. 8:30 Domes vadība piedalīsies Barikāžu piemiņas brīdī un kopā ar Valsts policijas un  Zemessardzes pārstāvjiem noliks ziedus pie pieminekļa “Kritušiem par Tēviju”, Jēkabpils pilsētā. Jēkabpils pilsētas iedzīvotāji bija vieni no pirmajiem, kas devās uz 1991. gada janvāra barikādēm Rīgā, kad Latvijas neatkarības atbalstītāji aizstāvēja valsts brīvību pret militārām akcijām un neatkarības pretiniekiem.

plkst.10.00 notiks Finanšu komitejas sēde (attālināti, ZOOM)

plkst.13:00 Ārkārtas domes sēde (attālināti, ZOOM)

plkst.15:00 Budžeta komisija (attālināti, ZOOM)

***

Tāpat Jēkabpils novada pašvaldība turpinās nodrošināt izbraukuma vakcināciju novada tālākajās teritorijās. Plānots, ka gada pirmajā izbraukumā, vakcīnbuss dosies 13.janvārī uz Dunavu, Sudrabkalnu, Dignāju un Ābeļiem. Savukārt 15.janvārī dosies uz Aknīsti, Gārseni, Asari un Anceni. Pamatā plānots veikt iedzīvotāju balstvakcināciju, bet, ja būs nepieciešams, varēs saņemt arī pirmo un otro poti pret Covid-19.

Notiks izbraukuma vakcinācija brīvās rindas kārtībā šādās vietās:

13.01.2022.

  • Dunavā, pie pagasta pārvaldes ēkas no plkst. 9:30 - 11:15 ;
  • Sudrabkalnā (pie veikala) no plkst. 11:40 - 12:15;
  • Dignājas pagastā, pie pārvaldes ēkas no plkst. 12:40 - 13:40;
  • Ābeļu pagastā, pie pārvaldes ēkas no plkst. 14:30 - 15:30

15.01.2022.

  • Aknīstē, pie pagasta pārvaldes ēkas no plkst. 9:30- 11:30;
  • Gārsenē, pie pagasta pārvaldes ēkas no plkst. 12:15 - 13:15;
  • Asarē, pie pagasta pārvaldes ēkas no plkst. 14:00- 15:00;
  • Ancenē no plkst. 15:00 - 16:00

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un potēšanas pase (ja tāda ir).

 

Par citām Jēkabpils novada pašvaldības aktualitātēm uzzini novada pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv

Seko mums:

www.facebook.com/JekabpilsLV
www.instagram.com/JekabpilsLV
www.twitter.com/JekabpilsLV
www.draugiem.lv/JekabpilsLV