Pašvaldība
ziedi

Pirmdien, 11.jūlijā

Novada domes vadības darba sanāksmes par veicamajiem darbiem šonedēļ.

Priekšsēdētāja vietnieks veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivars Vanags šonedēļ dosies iepazīties ar aktuālo saimniecisko darbu izpildi Salas un Sēlpils pagastos, bijušā Jēkabpils novada teritorijā.

Otrdien, 12.jūlijā

Iknedēļas sanāksme par aktuālajiem jautājumiem, kas saistīti ar Ukrainas civiliedzīvotāju uzņemšanu un dzīvi Jēkabpils novadā, vada izpilddirektors Uldis Skreivers.

Plkst.17:00 priekšsēdētāja vietnieks veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivars Vanags piedalīsies biedrības “Lauku partnerība Sēlija” kopsapulcē Brodos, Ābeļu pagastā.

Ceturtdien, 14.jūlijā

Plkst.11:00 priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks piedalīsies darba grupas sanāksmē par dižkoncertu 23.jūlijā Zvejnieklīcī “Sēlija rotā”.

Piektdien, 15.jūlijā

Plkst.16:00 priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks piedalīsies Annas Skaidrītes Gailītes grāmatu “Viens vienīgs elpas vilciens” un “Mīli mani” atklāšanā Krustpils pilī.

Sestdien, 16.jūlijā

Aknīstes estrādē tiks svinēti Aknīstes pilsētas svētki ar moto “Vasaras vidū”.

Svētku diena sāksies plkst.10.00 ar muzikālu izrādi bērniem “Saldi krāsainais brīnums” kopā ar “Pārsteigumu karuselis”. Ir pienākusi šī gada īpašā diena, kad svinam svētkus - arī pasaku tēli ir ieradušies pārsteigt un sveikt svētkos, viņiem padomā ir kāds salds pārsteigums, kas visiem ir jāuzbur. Nu ko, dodamies šajā piedzīvojumā kopā – ska.not jautrām dziesmām uzbursim īpašo pārsteigumu – ceļā mums ies jautri, jo izrādās, ka katrai konfektei ir sava īpašā recepte, kas slēpjas senā recepšu grāmatā, ko var atslēgt tikai īpašā dienā, īpašā laikā un to spēj ne kurš katrs – uzbursim īsto un vienīgo brīnumkonfekti.

Aknīstes 4X4 volejbola turnīrs. Vairāk informācijas: www.jekabpilssc.lv

No plkst. 11.00 līdz 15.00 darbosies piepūšamā pilsētiņa, baseins ar ūdens bumbām, disko ballīte bērniem no “Atrakcijas Sēlijā”.

Plkst. 19.00 – Jēkabpils novada vadības uzruna svētkos, pēc tam - pilsētas svētku vakara koncerts. Uzstāsies grupa “Līvi” ar labākajām dziesmām.

Vakara noslēgumā plkst. 22.00 Zaļumballe ar grupu “Kristīne un Alvis”.

Visi pasākumi ir bez maksas.Visas dienas garumā par pilsētas svētku viesu labsajūtu un gastronomiskajām vēlmēm gādās kafejnīcas “Kalniņā” komanda ar izbraukuma tirdzniecību Aknīstes estrādes teritorijā.

***

Elkšņu pagasta svētki

No plkst.7:00 līdz plkst.9:30 makšķerēšana. No plkst.10:00-15:00 – bērniem piepūšamās atrakcijas, volejbola sacensības, jautras atrakcijas pieaugušajiem un bērniem (individuālās, pāru un komandu).

Plkst.15:00 visi laipni aicināti uz Santas Kasparsones koncertu.

No plkst.22:00 balle, spēlēs grupa “Kamēr jauni”.

 

 

Par citām Jēkabpils novada pašvaldības aktualitātēm uzzini novada pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv

Seko mums:

www.facebook.com/JekabpilsLV
www.instagram.com/JekabpilsLV
www.twitter.com/JekabpilsLV
www.draugiem.lv/JekabpilsLV