Pašvaldība Informācija presei
Domes ēka

Pirmdien, 4.aprīlī

Novada domes vadības darba sanāksmes par veicamajiem darbiem šonedēļ;

plkst. 14.00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars piedalīsies sanāksmē un uz vietas iepazīsies ar projekta “Tautas nama vēsturiskās ēkas atjaunošana un energoefektivitātes paaugstināšana” paveiktajiem būvniecības darbiem Tautas namā, Jēkabpilī.

Priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks piedalīsies izstādes “Pixels” atklāšanā. Sadarbībā ar Ungārijas vēstniecību Latvija Krustpils pilī no šī gada 5. aprīļa līdz 31. maijam būs skatāma divu ungāru fotogrāfu - Imres Kinski (1901-1945) un Oto Kaizera (1953-) izstāde "Pixels".

 

Otrdien, 5.aprīlī

plkst.9.00 Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa vadīs sanāksmi par Ukrainas bēgļu jautājumu Jēkabpils novada pašvaldībā (attālināti, Teams)

plkst.10.00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars piedalīsies attālinātajā Centrālās finanšu līgumu aģentūras (CFLA) sanāksmē par publiskās un privātās partnerības projektu realizācijas iespējām.

plkst.10.00 Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa un priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks piedalīsies sanāksmē ar izglītības iestāžu vadītājiem un Izglītības pārvaldi par aktuālo izglītības jomā (attālināti, Teams)

Plkst.14.00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars tiksies ar ceļu būves uzņēmumu SIA “VIA” par būvdarbu atsākšanu Draudzības alejā.

 

Trešdien, 6.aprīlī

plkst.9.00 Jēkabpils novada pašvaldības priekšsēdētājs Raivis Ragainis, priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars, sabiedrisko attiecību speciālisti, finanšu ekonomikas nodaļas ekonomists, būvinženieris, jaunatnes lietu speciāliste un jaunatnes darbinieki uzņems skolēnus Ēnu dienā.

plkst.11.00 Jēkabpils novada pašvaldības priekšsēdētājs Raivis Ragainis un priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars tiksies ar SIA “Adven Latvija”, lai pārrunātu Jēkabpils novada pašvaldības un uzņēmuma potenciālās sadarbības iespējas.

plkst.13.00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars attālināti piedalīsies Reģionālās attīstības un sadarbības komitejas sēdē, kur tiks izskatīti šādi jautājumi – VARAM 2022. gadā plānotie darbi un šī brīža aktualitātes dabas un vides aizsardzības jomā; LPS un VARAM 2022.gada sarunu jautājumu precizēšana un apstiprināšana.

 

Ceturtdien, 7.aprīlī

plkst.9.00 Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas sēde Rīgas ielā 150A, Jēkabpilī

plkst.9.30 Jēkabpils novada pašvaldības priekšsēdētājs Raivis Ragainis un priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības organizētajā seminārā “Sadarbība pašvaldību attīstībai”, uzrunājot semināra dalībniekus par sadarbības nepieciešamību vēsturisko zemju kontekstā. Seminārs notiks projekta “Latvijas pašvaldību sadarbības veicināšana un labas pārvaldības stiprināšana” ietvaros, kas tiek īstenots ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta atbalstu.

plkst.13.00 Attīstības un tautsaimniecības komitejas sēde Rīgas ielā 150A, Jēkabpilī.

 

Piektdien, 8.aprīlī

plkst.18.00 notiks Ukrainas atbalsta pasākums Jēkabpils novadā “Mēs par mieru!”. Pasākums notiks Jēkabpilī, Vecpilsētas laukumā. Pasākuma laikā apmeklētājus uzrunās Jēkabpils novada domes vadība, latviešu žurnālists un politiķis, Latvijas Tautas frontes pirmais priekšsēdētājs Dainis Īvāns, dzejnieks Guntars Godiņš un citi. Uzstāsies Iveta Tāle un Sēļu tradicionālās mūzikas grupa, Zane Gudrā un Aivars Gudrais, Zigfrīds Muktupāvels, Jānis Lūsēns, Uģis Roze, Atis Ieviņš un Rock Brothers, Vīru kopa "Vilki", Latvian Blues Band, kā arī citi mākslinieki.

Pasākuma laikā  būs iespēja ziedot, darbosies zemessardzes informatīvā telts, humānās palīdzības punkts, kurās varēs uzzināt aktuālāko informāciju, kā arī ziedot nepieciešamās lietas. Pasākuma laikā apmeklētāji varēs piedalīties maskēšanās tīklu pīšanā, kas tiks sūtīti uz Ukrainu. Tiks radīta īpaša mākslas instalācija “Sveši zābaki” un atbalsta plakātu siena, kuras veidošanā aicinām piedalīties iedzīvotājus.

 

Par citām Jēkabpils novada pašvaldības aktualitātēm uzzini novada pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv

Seko mums:

www.facebook.com/JekabpilsLV
www.instagram.com/JekabpilsLV
www.twitter.com/JekabpilsLV
www.draugiem.lv/JekabpilsLV