Pašvaldība Informācija presei
foto

Pirmdien, 14.martā

Novada domes vadības darba sanāksmes par veicamajiem darbiem šonedēļ;

plkst. 14.00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis piedalīsies ārkārtas sanāksmē, kura tiek rīkota pēc Gdaņskas (Polija) mēra aicinājuma. Sanāksmē piedalīsies to Eiropas pilsētu mēri, kuru pašvaldības ir iesaistījušās Baltijas pilsētu savienībā, kā arī citās organizācijās, kurās iesaistījušās Eiropas pilsētu pašvaldības. Ārkārtas sanāksmes mērķis ir pieņemt kopīgu Rezolūciju par karadarbības pārtraukšanu Ukrainā.

 

Ceturtdien, 17.martā

plkst.10.00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis attālināti piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības rīkotajā seminārā par Sēlijas pašvaldību pārstāvja izvirzīšanu Latviešu vēsturisko zemju attīstības padomē.

plkst. 10.00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars un Attīstības un tautsaimniecības komitejas priekšsēdētājs Ainars Vasilis tiksies ar SIA “Jēkabpils siltums” valdi, lai pārrunātu jautājumus par iespējamajiem gāzes katlumāju pārbūves risinājumiem;

plkst.10.00 Jēkabpils novada pašvaldībā, Brīvības 120, priekšsēdētāja vietnieks veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivars Vanags un Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa tiksies ar Aizsardzības ministrijas kapelānu un Nacionālo bruņoto spēku vecāko ekspertu starptautiskās militāri reliģiskās sadarbības jautājumos Elmāru Pļaviņu.

 

Piektdien, 18.martā

Jēkabpilī, Brīvības ielā 258a, novada domes priekšsēdētāja vietnieks veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivars Vanags uzaicināts tikties ar Jēkabpils Dienas aprūpes centra “Kopā būt”, kā arī citu biedrību pārstāvjiem, lai pārrunātu aktuālos sociālās jomas jautājumus.

 

_________________________________________________________________________________________

Atgādinām! Jēkabpils novada pašvaldība no 7.marta līdz 1.aprīļa plkst.12:00 aicina nevalstiskās organizācijas (NVO) izstrādāt un iesniegt savas idejas NVO projektu konkursam. Projektus NVO iesniedz, sūtot elektroniski uz pasts@jekabpils.lv vai iesniedzot papīra formātā pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā Brīvības ielā 120, Jēkabpilī, Jēkabpils novadā. Projektu aktivitāšu realizācijas laiks ir līdz kārtējā gada 7.decembrim. Arī šogad pašvaldības budžetā  NVO projektu realizācijai kopumā paredzēti 20 000 eiro.

Par citām Jēkabpils novada pašvaldības aktualitātēm uzzini novada pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv

Seko mums:

www.facebook.com/JekabpilsLV
www.instagram.com/JekabpilsLV
www.twitter.com/JekabpilsLV
www.draugiem.lv/JekabpilsLV