Informācija presei Jēkabpils novads
Jēkabpils pie DAugavas

Pirmdien, 17.janvārī
domes vadības sanāksmes par novada teritorijā veicamajiem pašvaldības aktuālajiem darbiem;

priekšsēdētāja vietnieks  veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivars Vanags dosies uz Mežgali, kur pārrunās projekta aktuālos siltināšanas jautājumus pansijā “Mežvijas”;

plkst.15.00 domes vadība un speciālisti piedalīsies darba sanāksmē par saistošajiem noteikumiem “Par palīdzību dzīvokļu jautājumu risināšanā”.

Otrdien, 18.janvārī
plkst.10.00 domes vadība piedalīsies darba sanāksmē ar Bērnu un jauniešu centra vadību un jaunatnes lietu speciālistiem, pārrunājot aktuālos jautājumus sakarā ar to, ka 2022. gads Eiropas Savienībā izsludināts kā Eiropas Jaunatnes gads.

Trešdien, 19.janvārī
plkst.13.00 priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars darba sanāksmē tiksies ar SIA “ZENG” speciālistiem, lai apskatītu un pārrunātu Jēkabpils Valsts ģimnāzijas pārbūves projekta gaitu. SIA "ZENG" veic izglītības iestādes pārbūves darbus.

Ceturtdien, 20. janvārī
domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis noliks ziedus  pie pieminekļa “Kritušiem par Tēviju”, pieminot 1991. gada barikāžu notikumus. Visas dienas garumā plīvos Latvijas karogi, tiks nolikti ziedi un iemirdzēsies svecīšu liesmiņas. Savukārt plkst. 18.00 Mežrūpnieku ielā 2, Lielajā zālē norisināsies 1991. gada barikāžu atceres pasākums “Stāsti un dziesmas pie ugunskura”. Kopā ar Jēkabpils Tautas nama sieviešu kori “Unda” pie atmiņu ugunskura izdziedāsim barikāžu laika dziesmas un ieklausīsimies barikāžu laika stāstos, ar kuriem varēs dalīties ikviens pasākuma apmeklētājs. 
Ieeja bez maksas, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Pasākuma laikā jālieto sejas aizsargmaskas un jāievēro 2 m distance.

Piektdien, 21.janvārī
plkst. 10:00, attālināti ZOOM programmā, notiks Finanšu komitejas sēde. 

Šonedēļ Attīstības pārvaldes vadītājs Ilmārs Luksts apmeklēs SIA "Jēkabpils pakalpojumi", lai pārrunātu ar uzņēmuma vadību ielu uzturēšanas jautājumus.

Šonedēļ plānota ikmēneša domes vadības preses konference medijiem, kurā tiks sniegtas atbildes uz žurnālistus interesējošajiem jautājumiem par pašvaldības un tās iestāžu darbu.

 

Informācijai!

Šonedēļ turpināsies izbraukuma vakcinācija Jēkabpils novadā. Vakcīnbusā pie mediķiem iedzīvotāji aicināti veikt balstvakcināciju, bet būs iespējams saņemt arī pirmo vai otro poti pret Covid-19.Izbraukuma vakcinācija brīvās rindas kārtībā notiks:

22.01.2022.

Kalna pagasts, Vidsalas ciemats no plkst. 9:30- 10:30;
Kalna pagasts, Dubulti no plkst. 11:30 - 12:30

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un potēšanas pase (ja tāda ir).

 

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko attiecību un digitālās komunikācijas nodaļa