Pašvaldība Informācija presei
pulkstenis

Pirmdien, 18.jūlijā

Novada domes vadības darba sanāksmes par veicamajiem darbiem šonedēļ;

Otrdien, 19.jūlijā

Plkst.9.30 Vizītē domes vadība uzņems satiksmes ministru Tāli Linkaitu, lai pārrunātu ceļu infrastruktūras un sabiedriskā transporta jomas aktualitātes. Ministrs apmeklēs arī Jēkabpils autoostu, kā arī tiksies ar SIA “Tukuma auto” vadību, kas no 1. jūlija uzsāka sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu reģionālajā maršrutu tīkla daļā “Jēkabpils, Preiļi, Līvāni,” pamatojoties uz konkursa kārtībā iegūtu sabiedriskā transporta pakalpojumu līgumu, kas noslēgts ar VSIA “Autotransporta direkcija” uz 10 gadiem.

Trešdien, 20.jūlijā

Plkst.11:00 priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks piedalīsies darba grupas sanāksmē par dižkoncertu 23.jūlijā Zvejnieklīcī “Sēlija rotā”.

Sestdien, 23.jūlijā

Jēkabpils novada Sēlpils pagasta Zvejnieklīcī norisināsies VIII Dziesmu un deju svētki "Sēlija rotā", pasākuma ietvaros domes vadība piedalīsies Tautas mākslas svētku “Sēlija rotā” diskusiju teltī, dosies gājienā, kā arī citās svētku aktivitātēs.

Pasākuma programma:

  • No plkst. 12.00 brīvdabas atpūtas kompleksa “Zvejnieklīcis” teritorijā paredzēts Sēlijas apvienības mākslinieku plenērs un gleznu izstāde, amatnieku un mājražotāju tirgus, dažādas meistardarbnīcas, Sēlijas pūtēju orķestru un folkloras kopu radošās programmas, kā arī darbosies nevalstisko organizāciju sarunu telts “Sēļu identitāte”.
  • Tur pat netālu esošajā Jēkabpils novada Sēlpils pagasta Sēlpils Evaņģēliski luteriskā baznīcā plkst. 13.00 norisināsies Sēlijas novadu vokālo ansambļu koncerts. Baznīca  apmeklētājiem zināma ar tās atjaunoto arhitektūru un īpašo auru.
  • Plkst. 16.30 uz skaistu koncertu baznīcā aicinās Sēlijas folkloras kopas.
  • Plkst. 13.30 Sēlpils pagasta kapos notiks piemiņas mirklis komponistam un diriģentam Pēterim Barisonam.
  • Sēlija rotā svētku dienas vakars plkst. 19.00 tiks noslēgts ar lielkoncertu “Dzīvo. Cilts.” Šajā koncertā satiksies mūžīgais, pārlaicīgais ar mūsdienu cilvēkstāstiem.
  • Plkst. 22.00 Zvejnieklīča teritorijā tiks atklāta svētku dāvana – uguns šovs
  • Pēc koncerta kā dalībnieki tā apmeklētāji aicināti apmeklēt zaļumballi kopā ar kapelu “Kreicburgas Ziķeri”.

 

Par citām Jēkabpils novada pašvaldības aktualitātēm uzzini novada pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv

Seko mums:

www.facebook.com/JekabpilsLV
www.instagram.com/JekabpilsLV
www.twitter.com/JekabpilsLV
www.draugiem.lv/JekabpilsLV