Krustpils pils rudenī

Pirmdien, 25.oktobrī
plkst.14.00 Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa tiešsaistē piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Izglītības un kultūras komitejas sēdē.

Otrdien, 26.oktobrī
plkst.10.00 novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Finanšu un ekonomikas komitejas sēdē. Darba kārtībā tiks izskatīti jautājumi: prognozētā iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) ieņēmumu izpilde 2021.gadā, par pašvaldību budžetu 2022.gadā, aktualitātes publisko iepirkumu jomā un dažādi citi jautājumi;

plkst.11.30 novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis un vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars piedalīsies Zemgales plānošanas reģiona rīkotajā sanāksmē par atkritumu apsaimniekošanu;

plkst.15.00 vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks, priekšsēdētāja vietnieks veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivars Vanags un vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars piedalīsies biedrības „ Lauku partnerība Sēlija” padomes sēdē.

Trešdien, 27.oktobrī
plkst.10.00 novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis un novada finanšu speciālisti piedalīsies tiešsaistes darba sanāksmē ar zvērinātu revidenti no SIA "Revidents un Grāmatvedis" par pašvaldības 2021. gada finanšu pārskata revīziju;

plkst.13.00 priekšsēdētājs Raivis Ragainis piedalīsies Latvijas Pašvaldību savienības Tautsaimniecības komitejas un Veselības un sociālo jautājumu komitejas apvienotajā sēdē.Darba kārtība: Par situāciju elektroenerģijas tirgū, siltumapgādes pakalpojumu tarifu dinamiku, nepieciešamajiem kompensācijas mehānismiem dažādām sociālajām grupām; par aktuālo situāciju saistībā ar mājokļa pabalsta vienotā regulējuma ieviešanu un iespējamiem kompensācijas mehānismiem atsevišķām sociālajām grupām saistībā ar energoresursu cenu strauju pieaugumu, diskusija par nepieciešamajiem atbalsta instrumentiem, kompensējot energoresursu sadārdzinājumu.

Ceturtdien, 28.oktobrī
plkst. 10.00 attālināti notiks Domes sēde. Sēdē plānots izskatīt 115 lēmumprojektus;

plkst. 15.00 attālināti notiks Budžeta komisijas sēde;

plkst.21.15 novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis par aktualitātēm pašvaldībā informēs Jēkabpils novada pašvaldības raidījumā Vidusdaugavas Televīzijā.

Piektdien, 29.oktobrī
plkst.10.00 Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa tiešsaistē piedalīsies Baltijas Jūras reģiona pilsētu savienības (UBC) konferencē. Darba kārtībā starp daudziem citiem apspriežamajiem jautājumiem būs arī ziņojums par UBC aktivitātēm un UBC politikas nostāju par klimata pārmaiņām, sociālo kohēziju un citiem jautājumiem;

piektdien tiks izdots pašvaldības informatīvā izdevuma „ Jēkabpils Novada Vēstis” oktobra numurs.

Informācijai!
Jēkabpils novada pašvaldībā uzsākts darbs pie jaunā Jēkabpils novada ģerboņa izstrādes. Lai sekmētu iedzīvotāju iesaisti , aicinām ikvienu Jēkabpils novada iedzīvotāju iesniegt savas idejas un priekšlikumus par to, kādus, simbolus, vērtības vai objektus, jūsuprāt, būtu jāatspoguļo jaunajā Jēkabpils novada ģerbonī.
Aicinām iedzīvotājus līdz 17.novembrim iesūtīt savus priekšlikumus brīvā formā uz e pastu: san@jekabpils.lv  vai sūtīt vēstuli uz adresi: Jēkabpils novada pašvaldībai, Brīvības iela 120, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5201  vai atstāt vēstuli pasta kastē Jēkabpils novada pašvaldībā, Brīvības ielā 120, Jēkabpilī (ievērojot valstī noteiktos nosacījumus, saistībā ar Covid 19).

 

Plašāku informāciju par aktualitātēm pašvaldībā skatīt www.jekabpils.lv

 

Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa