Pašvaldība Informācija presei
Ukrainas karogs

Pirmdien, 21.februārī

Domes vadības darba sanāksmes par aktuālajiem notikumiem Ukrainā, veicamajiem darbiem šonedēļ;

plkst. 12:30 Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis piedalīsies Latvijas Lielo pilsētu asociācijas sanāksmē (attālināti) par atbalstu Ukrainai.

 

Otrdien, 1.martā

plkst. 11:00 Ārkārtas domes sēde. Darba kārtībā jautājums par atbalstu Ukrainai.

plkst. 9:00 Priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks, Jēkabpils novada domes Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Līga Kļaviņa piedalīsies sanāksmē ar skolu direktoriem un Izglītības pārvaldi (attālināti, Teams);

plkst. 9.00 Priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Kārlis Stars piedalīsies sanāksmē ar Attīstības pārvaldi par Laukezera darba parka Dabas aizsardzības plānu.

 

Trešdien, 2.martā

plkst. 9:30 -11:00 Jēkabpils novada domes vadība piedalīsies projektu uzraudzības komitejas sēdē;

plkst. 13:00 Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis piedalīsies LPS Attīstības komitejas sēdē. Tiks izskatīti jautājumi par VARAM aktualitātēm dabas un vides aizsardzības un klimata pārmaiņu jomās, atkritumu apsaimniekošanas aktuālie jautājumi, pašvaldību, Valsts vides dienesta (VVD) un Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) sadarbība vides jautājumu risināšanā, kā arī par plānoto ES fondu atbalstu uzņēmējdarbībai reģionu griezumā.

 

Ceturtdien, 3.martā

plkst. 9:00 Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības komitejas sēde (attālināti, Teams);

plkst. 13:00 Attīstības un tautsaimniecības komitejas sēde (attālināti, Teams).

 

Piektdien, 4.martā

Darba vizītē Jēkabpils novadu apmeklēs sadraudzības pilsētas - Rokišķu pašvaldības delegācija, kuras sastāvā būs arī Rokišķu mērs Ramūnas Godeliauskas.  Pašvaldībā delegācija tiksies ar Jēkabpils novada domes priekšsēdētāju Raivi Ragaini, kā arī priekšsēdētāja vietniekiem un nozaru speciālistiem. Vizītes mērķis ir pārrunāt aktuālos pašvaldību jautājumus un turpmāko sadarbību izglītības, kultūras un sporta jomās.

 

 

Par citām Jēkabpils novada pašvaldības aktualitātēm uzzini novada pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv

Seko mums:

www.facebook.com/JekabpilsLV
www.instagram.com/JekabpilsLV
www.twitter.com/JekabpilsLV
www.draugiem.lv/JekabpilsLV