Jēkabpils Sporta skolas aktualitātes

Sandra Brikmane uzvar šķēpa mešanas sacensībās Talsos 
Starp čempionātiem, lai Talsos notiekošās sacensības izmantotu kā lielisku treniņu, gatavojoties nākamajam, Sandra Brikmane 25.jūlijā piedalījās Talsu novada pašvaldības balvu izcīņā šķēpa mešanā. Sacensībās piedalījās labākie Latvijas sportisti, kā arī uzaicinātie sportisti no Igaunijas, Lietuvas un citām Eiropas valstīm. Rezultāts nelika vilties, jo Sandras pieveiktie 45,48 metri ir ne tikai labākais rezultāts sacensībās, nodrošinot 1.vietu divdesmit viena dalībnieka konkurencē un uzlabojot rekordu Jēkabpils mērogā, bet arī revanšs par zaudēto augstāko pakāpienu uz goda pjedestāla Jēkabpilī notikušajā Latvijas čempionātā, šoreiz čempioni atstājot uz otrā pakāpiena. Mūsu sportiste pierādīja, ka ir apņēmības pilna izdarīt visu no sevis atkarīgo arī rīt, 28.jūlijā, kad Latvijas izlases sastāvā startēs Baltijas U-16 komandu čempionātā. Lai ticība saviem spēkiem arī turpmāk ir sabiedrotā mērķu sasniegšanai! 
Foto: personīgais arhīvs 
 
Futbolisti atzīst pretinieku pārākumu 

 Spriedzes pilna 24.jūlijā izvērtās U-18 Meistarības grupas komandas ‘’Jēkabpils SS’’ cīņa pret ‘’FK Auda’’ futbolistiem, atnesot rezultātu 1:3 (vārtu guvējs Kaspars Neverovskis). Spēle bija līdzīga, netrūka kļūmju, kas ietekmēja spēles gaitu, tika fiksēti pārkāpumi, bet noteikumi ir noteikumi- gala vārds pieder tiesnešiem, tāpēc mūsu komandas spēlētājiem nācās atzīt pretinieku pārākumu. Futbolisti turpina cītīgi gatavoties nākamajām spēlēm Latvijas Jaunatnes čempionāta ietvaros, priekšā vēl divas mājas spēles- jau rīt, 28.jūlijā, savā laukumā jāuzņem ‘’Talsu NSS/Kuldīga’’ komandu, bet 31.jūlijā spēku pārbaude pret ‘’FK Dinamo/SK Babīte’’ futbolistiem. 
 U-14 Attīstības grupas ‘’Jēkabpils SS’’ futbolisti 25.jūlijā Ludzā tikās ar ‘’Ludzas NSS/SK Kuorsova’’ komandu. Skaudrais rezultāts 0:5 mūsu spēlētājiem liek intensīvāk piestrādāt pie savām kļūdām un turpināt neatlaidīgi trenēties. Priekšā vēl daudz spēļu, arī pretinieki arvien vairāk strādās pie savas sportiskās formas, tāpēc skaidrs, ka vieglāk nekļūs. Nākamā spēle notiks Ogrē, kur 3.augustā tiksies ar Ogres NSC futbolistiem. 
 
Informāciju sagatavoja Ilona Žurila, Jēkabpils Sporta skolas metodiķe 
 
 
Handbolistes apņēmības pilnas atgriežas no treniņnometnes Bulduros 
Laika periodā no 20. līdz 26.jūlijam jau tradicionāli Jēkabpils Sporta skolas 30 handbola nodaļas audzēknes kopā ar savām trenerēm Vitu Brikmani un Kornēliju Borodovsku treniņprocesus aizvadīja Bulduros notiekošajā sporta nometnē. Treniņnometnē nodarbības tika organizētas daudzveidīgas, ar mērķi pilnveidot fizisko un tehnisko sagatavotību, kam piepalīdzēja arī piejūras mainīgie laika apstākļi, treniņos pārsteidzot ar pēkšņu lietus šalti. Treniņnometnes dalībniecēm notika arī lekcija par drošību uz ūdens, ko vadīja SPKC lektore. 
Atmosfēra nometnē valdīja lieliska, kā papildus bonuss bija siltā un saulainā nedēļas nogale, tāpēc mājās visas dalībnieces devās gandarītas par paveikto. 
Foto: sportistu personīgais arhīvs

 
Informāciju sagatavoja trenere Vita Brikmane