Aicina uz veloorientēšanās pasākumu Jēkabpilī

Biedrība “Vides iniciatīvu centrs” aicina pieteikties ikgadējam veloorientēšanās pasākumam Jēkabpils pilsētvidē 22. un 23.augustā. Pasākumu organizēs piedzīvojumu treneris Roberts Līcis ar komandu.

Lai ievērotu Covid-19 krīzes situācijas piesardzības pasākumus, pieteikšanās tiek organizēta internetā –rakstot uz videsveseliba@inbox.lv vai facebook lapā https://m.facebook.com/biedribaVIC/ vai aizpildot anketu internetā, vairāk informācijas www.videsiniciativucentrs.lv . Anketa pieejama: https://forms.gle/NcaXyjdswL8jGAhEA . Šogad atšķirsies arī pasākuma formāts, vairāk līdzinoties “dārgumu medību” konceptam. Meklējot dārgumus, nāksies risināt dažādus uzdevumus, kas saistīti ar zaļu un videi draudzīgu dzīvesveidu.

“Tās būs piedzīvojumu sacensības nedēļas nogalē ar kontrollaiku 40 stundas, lai nebūtu drūzmēšanās. Jau piektdienas vakarā tiks izsludināta sacensību atklāšana un noteiktā vietā varēs saņemt materiālus/norādes. Dalībnieki šogad varēs brīvi pieslēgties sacensībām jebkurā laikā. Ja kāds ir nokavējis startu, tad var “ielekt” spēlē kaut vai sestdienas pēcpusdienā, vienkārši būs zaudējuši laiku,” skaidro R.Līcis.

Organizējiet komandas vismaz 3 cilvēku sastāvā, gatavojiet velosipēdus un velo aprīkojumu! Tiekamies!

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Agita Pleiko
Projekta “Līdziesaisties vides saudzēšanā – nededzini, bet šķiro!” vadītāja