Mājdzīvnieku apbedīšana Jēkabpils dzīvnieku kapsētā jāpiesaka vismaz vienu dienu iepriekš

Jēkabpils pilsētas kapu apsaimniekotājs SIA “Jēkabpils pakalpojumi” vērš iedzīvotāju uzmanību uz to, ka mājdzīvnieku apbedīšanas pakalpojums Jēkabpils pilsētas dzīvnieku kapsētā jāpiesaka vismaz vienu dienu iepriekš. To iespējams izdarīt, sazinoties ar Jēkabpils pilsētas kapu pārzini vai ierodoties uz vietas kapličā Kapu ielā 2.  

Dzīvnieku kapsēta Jēkabpilī sāka darboties 2020. gada 1.oktobrī. Tā ir publiski pieejama kapsēta, kurā iespējams apglabāt savu istabas mājdzīvnieku mirstīgās atliekas. Kopš kapsētas atklāšanas 2020. gada rudenī, tajā apglabāti  13 suņi, 9 kaķi un viens trusis.

Kā iepriekš vēstīts, Jēkabpils dzīvnieku kapsēta atrodas pilsētas kapu teritorijā Kapu ielā 2. Tā iekārtota atsevišķā nožogotā teritorijā un apmeklētājiem ir pieejama katru dienu. Lūdzam ņemt vērā, ka kapa vietas rakšana un apbedīšanas organizēšana ir jāsaskaņo ar kapsētas pārzini (vismaz vienu dienu iepriekš).

Jēkabpils pilsētas kapu pārzines kontaktinformācija saziņai:

  • tālruņa numurs: 20 027 341;
  • e-pasta adrese: kapi@jekpak.lv
  • kapsētas pārzine apmeklētājus pieņem Kapu ielā 2, Jēkabpilī.

Darba laiks: pirmdienā – no plkst. 8.00 līdz 14.00, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās, piektdienās un sestdienās – no plkst. 8.00 līdz 16.00.

Dzīvnieku kapsētas pakalpojumu cenrādis, apbedīšanas kārtība un citi noteikumi atrodami mājaslapā www.jekpak.lv sadaļā “Jēkabpils pilsētas kapu apsaimniekošana”. 

Informāciju sagatavoja:
Santa Kūlīte
SIA “Jēkabpils pakalpojumi”
 sabiedrisko attiecību speciāliste